De ervaringen van Viber Luc Manders De ervaringen van Viber Luc Manders

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor De ervaringen van Viber Luc Manders
Afbeelding voor De ervaringen van Viber Luc Manders
Afbeelding voor De ervaringen van Viber Luc Manders

Meegaan met VillaVibes. Hoe was dat?

Twijfelden ze de eerste keer? Hebben ze misschien tips voor anderen? Wat vinden ze het leukst aan VillaVibes? We vragen het verschillende Vibers.

Deze keer: Luc Manders (47), maatschappelijk ondernemer uit Rotterdam.

Luc Manders

Hoe vaak ben je mee geweest met VillaVibes?

Ik denk dat ik ongeveer tien keer ben mee geweest. Ik heb weekendjes gedaan, een keer een strandvakantie en een aantal Hike & Bike-vakanties.

Wat trekt jou aan in VillaVibes?

Toen ik ooit voor het eerst hoorde over VillaVibes, wou ik meteen boeken. Ik heb ook nooit getwijfeld. Allemaal mensen die net als jij een leuk weekend of een leuke vakantie willen beleven, dat kan bijna niet fout gaan. Zeker niet als ze ook nog eens van ongeveer dezelfde leeftijd zijn en hoger opgeleid. Bij mijn eerste weekend werd dat beeld meteen bevestigd.

Aan welke vakantie bewaar jij de beste herinnering?

Eigenlijk vond ik alles leuk. Maar mijn vakantie naar Turkije met een groep van 80 vond ik misschien wel de meest speciale. De reissoort waar ik altijd het meest blij van wordt, zijn de Hike & Bike-vakanties.

Hoezo die Hike & Bike-vakanties?

Dat zit ‘m vooral in de afwisseling denk ik. Het mooie van VillaVibes vind ik dat je altijd andere mensen ontmoet die hetzelfde willen als jij. Bij Hike & Bike heb ik dat gevoel helemaal. Dat samen de natuur in trekken en lekker actief zijn. Zeker als ik elke dag kan afwisselen. De ene dag wil ik fietsen, de andere dag wandelen, die afwisseling vind ik fijn. Daarbij kom je bij zulke vakanties regelmatig op plekken waar je overweldigd wordt door de natuur. Vind ik fantastisch.

Wat vind jij de grootste misvatting over VillaVibes?

Dat het een veemarkt is, dat iedereen op zoek is. Mijn ervaring is dat mensen allemaal een fijne vakantie willen hebben en er met elkaar voor zorgen dat je het ook echt leuk hebt. Zelf flirt ik graag, maar dat vind ik wat anders dan jagen. Er zijn altijd zoveel mensen die gelijkgestemd zijn, dan gebeurt er natuurlijk wel eens wat. Maar dat ongedwongene met leeftijdgenoten die ook nog eens hoger opgeleid zijn, dat vind ik een briljant concept. Ik ben heel erg fan.

Gezelligheid met gelijkgestemden

“VillaVibes is een van de meest relaxte manieren om een leuke vakantie te hebben en je netwerk uit te breiden”

Wat vind jij het bijzondere van VillaVibes?

Naarmate je ouder bent, wordt het best lastig om nieuwe mensen te ontmoeten. Je komt op een bepaalde leeftijd niet meer vanzelf in nieuwe sociale netwerken terecht. Vaak beland je tussen stelletjes, die andere interesses hebben en meer op hun gezin gericht zijn.

VillaVibes is een van de meest relaxte manieren om een leuke vakantie te hebben en je netwerk uit te breiden. Ik ben de afgelopen jaren best wel eens mensen tegen gekomen waarvan ik dacht ‘hé, die ken ik van VillaVibes’. Komt omdat ik ook best vaak ben mee geweest.

Heb je nog wat overhouden aan VillaVibes?

Een aantal dingen. Om te beginnen heb ik altijd ontzettend leuke vakanties gehad. Jullie ontzorgen op zo’n manier, dat alles goed geregeld is, maar ook weer niet overgeorganiseerd. Voor mij voelt het als ontspannen, ongedwongen vakanties. Tijdens die weekenden en vakanties heb ik veel vrienden en vriendinnen leren kennen. Ik heb één lange relatie gehad. Daar heb ik mijn zoon Vigo aan overgehouden.

VillaVibes feestjes

Heb je nog een tip voor mensen die twijfelen om mee te gaan?

Geen zorgen maken en gewoon mee gaan. Laat je aannames varen. Je komt in een warm bad. Op die manier heb ik best veel mensen naar jullie toegestuurd. Ik zei ze ook:  ‘Als je het niet leuk vindt, ga je naar huis’. Maar vervolgens vindt iedereen het hartstikke leuk.

Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te gaan met VillaVibes? Klik hieronder om alle reizen te bekijken.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren