De 10 voordelen van een single weekend De 10 voordelen van een single weekend

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 3 minuten
Afbeelding voor De 10 voordelen van een single weekend
Afbeelding voor De 10 voordelen van een single weekend
Afbeelding voor De 10 voordelen van een single weekend

Of je nu een weekend landhuis boekt of een zeilweekend op een klipper: onze weekenden weg hebben een aantal aantrekkelijke voordelen ten opzichte van weekreizen.

1) In korte tijd leer je veel mensen kennen, maar dan op ongeforceerde wijze. Er is tijd voor gesprekken, maar als je liever een spelletje speelt, dan kan dat ook.

2) Je bent er even helemaal uit. Een uitje van een paar dagen in een andere omgeving voelt als een mini-vakantie.

Makkelijk nieuwe mensen leren kennen

3) Tijdens een weekend wordt er veel gedeeld. Dat geldt voor het eten en drinken. Maar ook voor verhalen. Grappen. Ervaringen. Opmerkelijk: ook bij vervoer wordt er gedeeld. Het carpool-systeem wordt volop gebruikt en het lukt altijd om een carpool te vinden. Het is heel erg leuk om onderweg al een of meer ‘buddies’ te ontmoeten. We horen vaker dat vriendschappen voor het leven ergens bij een carpool zijn begonnen.

4) Informeel sfeertje. Je pakt iets uit de goed gevulde koelkasten als je zin hebt en deelt met je groepsgenoten. Onze gasten vinden het leuk dat er voor elkaar gezorgd wordt.

5) Mensen zijn vrij en open. Je ontmoet mensen die je na die drie dagen vrijwel niet meer ontmoet. Hierdoor durven mensen veel van zichzelf te laten zien. Vreemden worden in korte tijd bekenden voor je.

6) Alles is super verzorgd. Van ontbijt tot diner: de catering is goed. VillaVibes besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van het eten en de verwennerij in het landhuis of op de boot. De omgeving waarin je mensen ontmoet, is kwalitatief.

Genieten van de creaties van de koks

7) Veilig. Mochten al je angsten onverhoopt uitkomen, dan pak je zo de auto en ben je thuis.

8) Makkelijk. De reistijd van onze korte single reizen is nooit lang, de koffer is snel ingepakt.

9) Walhalla voor nieuwsgierige mensen. Je ziet ongelooflijk veel. Hoe mensen voor elkaar zorgen. Hoe mensen zich gedragen in een groep. En vooral: hoeveel meer overeenkomsten we allemaal met elkaar hebben dan dat je aanvankelijk had gedacht.

10) Vrijheid-blijheid. Er worden mogelijkheden aangeboden om te doen tijdens je korte vakantie. Of het nu gaat om een fietstocht op Terschelling, een bezoek aan de La Chouffe-brouwerij in de Ardennen of een kookclinic in Villa Vechtdal. Je haakt aan als je zin hebt, maar niets moet. Niemand kijkt je raar aan als je even met je boek op je bed gaat liggen.

Benieuwd hoe de sfeer is tijdens één van onze korte single reizen? Bekijk dan dit filmpje.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren