Met Kerst en Oud & Nieuw naar de zon Met Kerst en Oud & Nieuw naar de zon

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor Met Kerst en Oud & Nieuw naar de zon
Afbeelding voor Met Kerst en Oud & Nieuw naar de zon
Afbeelding voor Met Kerst en Oud & Nieuw naar de zon

7 redenen waarom je met Kerst en Oud & Nieuw goed naar Curaçao of Kaapverdië kunt gaan.

Hoe lijkt je dit?

Terwijl het in Nederland donker en grijs is, geniet jij volop van tropische temperaturen. Je laat het gedoe in Nederland lekker achter je en beleeft supergezellige feestdagen met 40 Vibers om je heen.

Wát een heerlijke manier om zo deze Kerst of Oud & Nieuw door te komen.

Dit jaar kon wel eens bij uitstek dé gelegenheid zijn om de feestdagen lekker op Curaçao of Kaapverdië te vieren. Wij geven je zeven redenen waarom:

1. Corona-situatie stuk beter dan in Nederland

We zijn bij VillaVibes natuurlijk geen virologen en we wagen ons er ook niet aan. Maar we kunnen ons voorstellen dat als je lekker veel in de zonnige buitenlucht bent, de situatie een stuk fijner is dan hier in Nederland.

Sowieso gaat het qua corona op Curaçao en Kaapverdië beter dan hier in Nederland. Zo is het aantal besmettingen zowel op Curaçao als Kaapverdië relatief laag.

Uiteraard gelden er op Curaçao en Kaapverdië ook corona-maatregelen, maar gelukkig minder dan in Nederland. Zie punt 2.

2) Meer vrijheid dan in Nederland

Hier in Nederland zitten we weer met allemaal beperkingen en wellicht volgen er nog meer. Zo moeten de restaurants en kroegen hier om 20 uur dicht. Op zowel Curacao als Kaapverdie heb je daar geen last van. Hieronder even een aantal (kijk voor de actuele situatie altijd op Nederland Wereldwijd).

Curaçao: Zowel de heerlijke beachbars als bijvoorbeeld restaurantjes zijn gewoon open. Op het eiland geldt nog wel een avondklok tussen 00.00 uur en 4.30 uur. Het dragen van een mondkapje in de publieke ruimte wordt gestimuleerd en is in veel winkels verplicht. Evenementen zijn toegestaan, maar zodra er meer dan honderd mensen bijeenkomen, moeten alle bezoekers een QR-code kunnen tonen.

Kaapverdië: Deze VillaVibes vakantie is al in volle gang. Geweldig om alle mooie verhalen van de deelnemers te horen. Je hebt hier weliswaar enkele maatregelen – zoals mondkapjes op als je bij het hotel rondloopt, maar kan weer af als je gaat zitten – maar ze geven aan dat ze er weinig hinder van ondervinden. Zie punt 3.

3) Ondertussen op Kaapverdië: laaiend enthousiast!


Elke dag krijgen we foto’s en updates door van onze reisleidster die nu op Kaapverdië zit. Dat zijn positieve verhalen van een groep die het mega naar z’n zin heeft. De groep die er van 10 t/m 17 november zat, gaf deze week maar liefst een 8,6 gemiddeld.

We hadden de reis al goed voorbereid, maar elke week dat er een groep zit, nemen we de kennis en ervaring mee om de volgende week nóg beter en leuker te maken. Tijdens Kerst en Oud & Nieuw kom je helemaal in een gespreid bedje terecht.

Ook op Curaçao weet je dat alles goed voor elkaar is. Hotel, activiteiten: we zijn er vorig jaar vaker geweest en hebben het beste uit alle weken in deze Curacao reis gestopt.

4) Grote kans op mooiste Kerst of Oud & Nieuw ooit

Draait het in het leven uiteindelijk niet om het verzamelen van mooie momenten?

Eén ding is zeker. Op Curaçao en Kaapverdië ga jij Kerst en Oud & Nieuw specialer beleven dan ooit. Het programma zit vol met allerlei leuke activiteiten, waaronder:

Curaçao: hoe gaaf is het als je samen met 40 andere Vibers een Nieuwjaarsduik gaat doen in … water van 27 graden? Wij gaan het beleven straks op Curaçao.

Kaapverdië: de kans is groot dat we Kerstavond of Nieuwjaarsdag op het meest speciale plekje van Kaapverdië zijn: Odjo d’Agua. In dit filmpje laat ‘onze’’ Joost jou vast zien hoe het daar is. Onvergetelijk, zeker met de 40 Vibers om je heen.

5) Coronapaspoort ook toegang tot gezelligheid met feestdagen

Nog een reden om dit jaar Kerst of Oud & Nieuw in Kaapverdië of Curaçao door te brengen: het kon er tijdens de feestdagen wel eens gezelliger zijn dan in Nederland.

Ga maar na: ben je gevaccineerd, dan kun je tientallen andere Nederlandse singles van jouw leeftijd zien. Jouw coronapaspoort geeft jou toegang tot gezelligheid.

6) Goede basis voor een gezonde winter

Het effect van zonlicht en Vitamine-D zal je bekend zijn. Een vakantie op Curaçao of Kaapverdië doet je daarom goed.

Maar minstens zo belangrijk is de mentale boost die je krijgt van die 40 nieuwe mensen in je leven. Sommige daarvan konden wel eens vrienden of partner van je worden. We blijven natuurlijk kuddedieren. Rond de feestdagen ‘samen zijn’ is alleen daarom al goed en gezond.

7) Kan vakantie niet doorgaan? Bij ons altijd je geld terug

De afgelopen anderhalf jaar hebben we wel geleerd het onverwachte niet meer uit te sluiten. Hoewel wij zelf de kans klein achten, kunnen de ontwikkelingen nog zo zijn dat een wintersport ineens helemaal niet meer mag.

Moeten wij deze vakantie annuleren? Dan krijg je bij ons altijd je geld terug. Geen vouchers, geen omboekingen, nee, gewoon binnen 14 dagen je reissom terug gestort.

Meer weten over onze strandvakanties naar Kaapverdië of Curaçao? Of moeite met kiezen? Bel of Whatsapp ons dan gerust op 026-3707910. Mailen mag ook: info@villavibes.nl. We geven je graag antwoord op al onze vragen.

Let op: onze ervaring is in december, als de feestdagen dichtbij komen, de belangstelling ineens snel toeneemt. Regel daarom op tijd je plekje.

Programma wintersport feestdagen

  • 19 dec.-26 dec. Kaapverdië (40) 25-45 jr. Bijna vol
  • 26 dec.-02 jan. Kaapverdië (30) 40-59 jr. Bijna vol
  • 28 dec.-06 jan Curaçao (40) 25-39 jr. Bijna vol

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Word nu VillaVibes VIP

En krijg speciale kortingen op sommige singlereizen!

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren