5 redenen waarom padel nóg leuker is dan tennis 5 redenen waarom padel nóg leuker is dan tennis

Avatar van Eva
Door: Eva
Leestijd: 2 minuten
padel reizen voor singles
padel reizen voor singles
padel reizen voor singles

Je hoort het steeds vaker: tennissers die hun oude vertrouwde tennisracket inruilen voor een gloednieuw padelracket. Maar waarom eigenlijk? In deze blog lees je 5 redenen waarom veel mensen padel nóg leuker vinden dan tennis.

#1 Supergezellige sport

Padel speel je met z’n vieren op een kleine baan. Dat betekent veel meer kletsen en lachen dan tijdens een potje 1-tegen-1 tennis. Op onze padelreizen wisselen we vaak van teams en spelen we meerdere potjes per dag. Hierdoor leer je je mede-Vibers in no time kennen.

#2 Leuk voor elke leeftijd

Of je nu jong of oud bent, padel is geschikt voor iedereen. Maar het is natuurlijk wel zo gezellig als je met leuke medespelers padelt. Op onze padelreizen hoef je je daar geen zorgen om te maken. Met onze gelijkgestemden garantie ben je verzekerd van een superleuke groep.

#3 Makkelijk te leren

Padel is dus geschikt voor elke leeftijd, maar daarnaast is het ook nog eens makkelijk te leren. De regels zijn eenvoudiger en de bal gaat minder snel. Wel zo handig als je de avond ervoor te diep in het glaasje hebt gekeken tijdens de VillaVibes pubquiz 😉

#4 Minder techniek nodig

Je hoeft niet wekenlang op les om een leuk potje padel te kunnen spelen. Fijn toch? Soms gaat het toch even mis. Dit levert vaak hilarische situaties op. Kijk hier maar.

#5 Kortere speeltijd

De kleinere baan en snelle actie in padel zorgen voor kortere speeltijden dan bij tennis. En dat is maar goed ook. Want tijdens onze padelvakanties zijn er nog genoeg andere leuke dingen te beleven.

Benieuwd hoe het is om op padelreis te gaan? Onlangs ging Juul (32) uit Teteringen op een VillaVibes-padelvakantie. Hoe hij het vond? “Geweldig! Serieus, dit is nog veel leuker dan ik vooraf had bedacht.” Lees hier de blog over Juul’s padelavontuur.

Meteen al zin gekregen om op padelreis te gaan? Bekijk hier al onze padelvakanties.

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren