Waarom het Moordspel-weekend Ardennen-Manoir nu nóg leuker is Waarom het Moordspel-weekend Ardennen-Manoir nu nóg leuker is

Avatar van Luca
Door: Luca
Leestijd: 3 minuten
Moordweekenden
Moordweekenden
Moordweekenden

6 acteurs. 1 verhaal. 40 Vibers. De perfecte combinatie voor een onvergetelijk weekend vol mysterie en raadsels. Een dikke 8,7 geven onze Vibers ons Moordspel-weekend in Ardennen-Manoir. Een prachtig cijfer. Maar er zijn altijd dingen die nét even beter kunnen. Daarom hebben we een aantal dingen veranderd aan dit Moordspel-weekend waardoor het nog leuker en spannender gaat worden. Dit is wat we anders gaan doen.

1. Nieuw Moorspel-verhaal: De Keller Kliniek

In ons nieuwe thema ‘De Keller Kliniek’ ga je niet alleen een moord oplossen, maar ook jouw diepste angsten onder ogen zien. Ons deskundige team van artsen en psychologen (6 acteurs 😉) staan klaar om jou en je mede-Vibers van jullie allergrootste angst af te helpen. Na een paar behandelingen zul je je herboren voelen. Verlaat jij de Ardennen als een nieuw mens? Of misschien wel helemaal niet? Welkom in een duistere onderwereld. Fijn weekend…

Een speciaal bericht voor jou vanuit onze Keller Kliniek…

2. Meteen bij binnenkomst: spanning en intrige

Samen met je carpool buddies rijd je na een gezellige autorit de lange oprijlaan op. Boven op de heuvel zien jullie een prachtig groot wit kasteel verschijnen. Bij binnenkomst stappen jullie direct in een wereld van spanning en mysterie. Want het Moordspel start niet meer op zaterdag maar meteen bij binnenkomst op vrijdag al. Bereid je voor op onverwachte gebeurtenissen. En duik meteen in het mysterie.

3. Interactieve beleving: jij als essentieel onderdeel van het Moordspel

Vanaf nu ben je niet langer toeschouwer, maar ben je een essentieel onderdeel van het Moordspel-plot. Bereid je voor op geheime opdrachten. En stiekeme onderonsjes. Door deze interactieve benadering beleef je het Moordspel nog intenser. En wordt het ook een tikkeltje spannender. Hoe zeggen ze dat bij Wie is de Mol ook alweer? Trust nobody…

4. Moordspel einde op zaterdag in plaats van zondag

Na 24 uur vol raadsels en onthullingen eindigt het moordspel op zaterdag na het diner. Hierdoor heb je zondag de tijd om met je mede-Vibers te genieten van allerlei andere leuke activiteiten die in de Ardennen te beleven zijn. Hierdoor is dit Moordspel-weekend de perfecte balans tussen spanning en ontspanning.

Mountainbiken, wandelen of toch liever in het kasteel chillen bij de openhaard? Doe zondag lekker waar jij zin in hebt. Het is jouw vakantie!

Lijkt het je leuk om met een groep gelijkgestemden te genieten van gezellig weekend weg en een superleuk Moordspel? Bekijk dan hier dit Moordspel-weekend in Ardennen-Manoir.

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren