VillaVibes wint FD Gazellen Award 2023 VillaVibes wint FD Gazellen Award 2023

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 2 minuten
team van VillaVibes singlereizen uit Arnhem
team van VillaVibes singlereizen uit Arnhem
team van VillaVibes singlereizen uit Arnhem

Fantastisch nieuws! We blijken één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland te zijn. Op 23 november mochten we daarom de FD Gazelle 2023 in ontvangst nemen. Hoe bijzonder!

Steeds meer hoger opgeleide singles weten onze single weekenden en vakanties te vinden. Dit jaar verwelkomen we bijna 10.000 Vibers!

Het is fantastisch om te merken hoe wij het leven van zoveel singles verrijken met nieuwe vriendschappen, soms zelfs de ware liefde maar vooral waanzinnig veel plezier.

Met deze snelle groei komen natuurlijk ook flinke uitdagingen. Onze eigenaren Harold en Roy liggen er wel eens wakker van.

Kunnen onze processen en mensen deze groei wel aan? Hoe blijven we 9-ens en 10’en scoren bij onze gasten en reisleiders? En lukt het ons om de taboes over singlereizen verder doorbreken?

Gelukkig hebben we inmiddels een ijzersterk team van 20 collega’s. En binnenkort starten nog meer mensen. Ons streven is om het elke dag een beetje beter te doen dan gisteren. En als dat ons blijft lukken, dan halen we ook in 2024 graag deze prachtige erkenning op.

Proost, op alle VillaVibers die met ons zijn mee geweest.
Proost, op alle reisleiders die onze 250 singlereizen hebben begeleid.
Proost, op alle kantoor Vibers. Zonder jullie was dit zeker niet gelukt.

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren