Is het veilig in Jordanië? Is het veilig in Jordanië?

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 2 minuten
rondreis Jordanie
rondreis Jordanie
rondreis Jordanie

Is het veilig in Jordanië?

Jordanië is een relatief veilig vakantieland. Niet voor niets ontvangt het jaarlijks miljoenen toeristen die onder andere een bezoek brengen aan de hoofdstad Amman, de Wadi Rum woestijn en Petra, één van de zeven wereldwonderen.

Het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken is momenteel geel voor de gebieden waar VillaVibes heen gaat. Dit betekent dat je als vakantieganger waakzaam moet blijven, maar prima op vakantie kunt. Social Media staat dagelijks vol met mooie foto’s van vakantiegangers (zie bijvoorbeeld Instragram: #Petra en #wadirum)

Het is goed om te weten dat wij met onze rondreizen niet in de buurt komen van de grensovergang met Syrië of Irak. Daar is de kleurcode van het ministerie van buitenlandse zaken oranje (alleen noodzakelijke reizen.  

Wat als de veiligheidssituatie verandert?

Jouw veiligheid staat bij VillaVibes voorop. Als de kleurcode van de gebieden waar onze Jordanië rondreizen naartoe gaan verandert van ‘geel’ naar ‘oranje’ dan moeten wij de reis helaas annuleren. We snappen dat dit dan vervelend voor je is, maar we willen onze reizen uitsluitend verantwoord kunnen uitvoeren. In dat geval krijg jij 100% van je reissom terug. Dit bedrag staat dan binnen 5 dagen op jouw rekening.

We gaan er uiteraard niet vanuit dat we onze rondreizen naar Jordanie moeten annuleren. Zowel onze lokale partners als wij hebben ontzettend veel zin om jouw de week van je leven te laten beleven. Kijk voor meer informatie over deze reizen op onze culturele rondreizen of wandelvakantie pagina in Jordanië.

Vragen?

Heb je nog ergens vragen over? We helpen je uiteraard graag. Neem contact met ons op. En kijk voor meer informatie over het actuele reisadvies op Nederland Wereldwijd Jordanië.

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren