Top 10 bij SummerVibes Limburg in kasteel de Berckt Top 10 bij SummerVibes Limburg in kasteel de Berckt

Avatar van Roy van Ammers
Door: Roy van Ammers
Leestijd: 17 minuten
Kasteel de Berckt
Kasteel de Berckt
Kasteel de Berckt

Het is misschien wel de leukste week van het jaar. SummerVibes Limburg in kasteel de Berckt. 7 dagen lang waan je je hier in een heerlijke vakantie waarbij je elke dag kunt kiezen wat je gaat doen en met wie. Er is zoveel leuks te doen, één week is bijna te kort. Lees deze top 10 met hoogtepunten maar eens… 

1. Het kasteel

Heb je ooit wel eens in een kasteel uit de 12e eeuw geslapen? Vanaf het moment dat je incheckt, voel je hoe bijzonder het is. De prachtige muurschilderingen, een romantisch kapelletje en een fantastische kasteeltuin waar je begroet wordt door twee prachtige pauwen en lieve alpaca’s. Alleen het kasteel is al een fantastisch hoogtepunt. 

single reizen in nederland
De grote binnentuin van Kasteel de Berckt.

2. Op en om het water

Het is volop zomer. De zon schijnt en het zou wel weer eens tropisch kunnen worden. Er is dan uiteraard geen betere plek om lekker af te koelen dan op het water. Huur samen met je mede-Vibers een mooie sloep en geniet van de natuur. Vanaf het water is Limburg prachtig!

Weet je wat ook tof is om te doen als je tenminste een avontuurlijke watersportliefhebbers bent? Waterskiën, wakeboarden en e-foilen.

E-foilen was dé hit van vorig jaar! Hierbij surf je – aangedreven door een elektromotortje – over het water. Het is alsof je vliegt. Zo tof. Zou jij het snel onder de knie hebben denk je?

Zweef over de Maasplassen

3. Het Gemaskerde Bal

Elke avond is een feestje op Kasteel de Berckt. Maar één avond is wel heel bijzonder: ‘Het Gemaskerde Bal”. Dit is een betoverende avond, vol elegante outfits en een sfeer doordrenkt met mysterie en verrassing. Zet je masker op en ontmoet je mede-Vibers op een manier die je niet snel zult vergeten.

singlereis Limburg summervibes

4. De VillaVibes Stranddag

Een zomer zonder strand is als een ijsje zonder smaak. Tijdens de beachdag kun je genieten van een dag vol zomerse activiteiten. Denk aan kanoën, suppen of supbiken. Na een zomerse stranddag nodigen we je uit om te ontspannen en te genieten van een heerlijke barbecue bij de Berckt.

Terwijl de zon ondergaat kun je genieten van smakelijke gerechten, verfrissende drankjes en het gezelschap van de andere Vibers. Maar het feest is dan nog niet voorbij! Na de barbecue transformeert De Berckt in een bruisende beachparty.

Groepsreis Nederland

5. Silent Disco avonden bij het kampvuur

Tijdens de zwoele zomerse avonden maken wij het nog een tikkie zwoeler. De feestjes in kasteel De Berckt zijn namelijk altijd supergezellig. Dansen bij het knisperende kampvuur tijdens de Silent-disco en meezingen tijdens heerlijke foute hitjes. Het komt allemaal langs.

Het worden avonden vol plezier. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken om je mede-Vibers een rondje te geven: net als het eten zit ook het drinken al bij de prijs inbegrepen. 

summervibes singlereis

6. Kom tot rust

Heb jij ook een drukke tijd achter de rug? Met misschien wel een stressvolle baan? Dan is het wellicht nu tijd om stil te staan en tot rust te komen. Ook daarvoor is SummerVibes Limburg voldoende ruimte.

We organiseren activiteiten om dichterbij jezelf te komen. Doe in de ochtend bijvoorbeeld mee met Yoga. Hierdoor word je niet alleen mentaal sterker, maar voel je ook de kracht in je lichaam.

Of maak een wandeling door het prachtige Limburgse landschap. Hoor de vogels fluiten en kom in contact met de natuur én jezelf.

En weet je wat misschien ook lekker voor je is? Een ontspannende massage. Voel de stress van je af glijden. Even helemaal niets moeten. Een ultiem momentje voor jezelf. Het kan hier allemaal.

Yoga binnentuin
Kom even helemaal tot rust tijdens Yoga en meditatie in de binnentuin.

7. Leer je favoriete cocktail maken

Tijdens de workshop krijg je een inleiding in de wereld van cocktails, leer je over verschillende soorten dranken, likeuren en smaakcombinaties. Vervolgens ga je zelf aan de slag en leer je stap voor stap hoe je professionele cocktails kunt maken.

Onder begeleiding ga je aan de slag met verse ingrediënten, kleurrijke garnituren en de beste technieken om je favoriete cocktail te bereiden. Van klassiekers zoals de Mojito en de Martini tot trendy creaties met een twist.

cocktailworkshop single weekend
Wat is jouw favoriete cocktail?

8. Eten in de binnentuin

Buitenlucht maakt hongerig. En lekker eten, dat vinden we belangrijk bij VillaVibes. Daarom nemen we onze eigen topkoks weer mee om jou en je mede-Vibers lekker te verwennen. Ontbijt, lunch en diner zijn dan ook dagelijkse hoogtepuntjes.

De binnentuin van De Berckt is een idyllische en sfeervolle plek. Terwijl je geniet van de heerlijke gerechten van onze chef-kok heb je de gelegenheid om verhalen te delen, ervaringen uit te wisselen en de andere Vibers te leren kennen.

eten in de kasteeltuin
Wat we eten is elke dag een verrassing. Maar dat het lekker is daar kun je op vertrouwen

9. De VillaVibes Kasteelspelen

Neem deel aan de VillaVibes Kasteelspelen; valt jouw team in de prijzen? Bereid je voor op teamwork, uitdagingen en dat in het prachtige decor van een kasteel.

Samen met je team ga je op zoek naar aanwijzingen, los je puzzels op en probeer je de meeste punten binnen te halen. Van Mega-Jenga tot Raad de plaat en van Hammamvolleybal tot Trefwaterbal. Vorig jaar was het trouwens tropisch warm. Toen hebben we de kasteelspelen veranderd in ‘De Waterspelen’. Met een fantastisch waterballonnen spel en een mega “buikschuif-baan”. Het winnende team wordt uiteraard flink in het zonnetje gezet.

singlereizen nederland limburg
Leuke activiteiten rondom ons kasteel. Potje Jenga spelen?

10. Verken de omgeving op je eigen e-chopper

Wauw! Wat is de omgeving rondom de Berckt mooi. Het is net alsof je een ansichtkaart binnenstapt, waar elke hoek een adembenemend uitzicht biedt. Rij met de e-chopper naar Venlo om te winkelen of om de mooie terrasjes te verkennen.

single weekend e-chopper
Ontdek deze week de prachtige Limburgse omgeving op je eigen e-chopper

En nog veel meer…

Dit waren de 10 hoogtepunten van SummerVibes, maar we hadden net zo goed een Top 50 kunnen maken. Er is tijdens deze week gewoon zoveel leuks te doen. Ga gezellig mee en boek jouw plekje vandaag nog. Wedden dat jij het ook een vakantie vindt om nooit meer te vergeten. Tot snel?

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren