7 redenen waarom jij deze winter in St. Christoph moet zijn 7 redenen waarom jij deze winter in St. Christoph moet zijn

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 4 minuten
Afbeelding voor 7 redenen waarom jij deze winter in St. Christoph moet zijn
Afbeelding voor 7 redenen waarom jij deze winter in St. Christoph moet zijn
Afbeelding voor 7 redenen waarom jij deze winter in St. Christoph moet zijn

Hoe vind je in de populairste skigebieden van Oostenrijk gezellige en betaalbare hotels voor grote groepen singles? Gezien ons eisenpakket is dit elk jaar weer een flinke uitdaging. Eén van de gebieden waar de VillaVibes-singles graag naar toe gaan, is Ski Arlberg. Bekend van o.a. Lech (gaat de koninklijke familie elk jaar naar toe) en de wereldberoemde Mooserwirt in St. Anton am Arlberg.

Dit zijn de 7 redenen waarom wij denken dat St. Christoph dé ideale locatie is om jouw wintersportvakantie door te brengen.

1. Top skigebied in Oostenrijk

Het is niet voor niets dat de koninklijke familie elk jaar dit gebied uitkiest om te gaan wintersporten. Alles in dit gebied ademt namelijk klasse. De skiliften, de winkeltjes in de dorpjes en de waanzinnig goed geprepareerde pistes.

Maar liefst 306 kilometers liggen voor jou klaar. St. Christoph, het plaatsje waar wij zitten, is een van de hoogst gelegen skioorden van Oostenrijk op 1800 meter. Het komt eigenlijk nooit voor dat je hier rond de feestdagen geen sneeuw hebt. Een belangrijke pré.

2. Geweldige plek aan de piste

Ski in, ski out. Zeker in Oostenrijk lukt het je niet vaak om hotels te vinden die aan de piste liggen. Ons hotel is er eentje hoor. Direct aan de lift gelegen. Skietjes aan, meteen naar de lift glijden en knallen maar. De ligging is werkelijk ‘traumhaft’.

Hotel St Christoph
Het uitzicht van ons hotel is adembenemend.

3. Zonneterrasjes met drankjes voor €0,00

Skidorpjes in het gebied Ski Arlberg zijn prijzig. Bestel maar eens in een drankje in de après-ski. Daar kunnen ze hooguit op Ibiza mee concurreren. Die hoge prijzen zijn natuurlijk niet voor niets. Ski Arlberg is een zeer geliefd skigebied.

Hoe lekker is het voor jouw portemonnee als je ’s middags na het skiën zo de skietjes kunt uitdoen, zonder te betalen een drankje kunt pakken en lekker in de zon kunt gaan zitten? Bij ons Hotel Arlberghöhe ligt namelijk een heerlijk zonneterras. En… de drankjes zijn inclusief. Dat scheelt een flinke slok op de borrel.

4. Top Après-ski Mooserwirt

St. Christoph zelf is een rustig dorpje. Verwacht hier geen après-ski. Die is er namelijk niet. Maarrr… op 10 minuutjes met de taxi ligt de beroemde après-ski-zaak ‘Der Mooserwirt’. Zeker als je van plan bent om een paar keer te gaan après-skiën maar niet elke dag, dan is dit een heerlijke plek.

Mooserwirt
Hier ga jij heel wat gezellige uurtjes beleven.

5. Gezelligheid, borrelen en lekker eten in het hotel

Je zoekt de drukte op als je daar zin in hebt. Maar ben je niet zo’n feesttype en vind je het vooral fijn om lekker te skiën en het in je hotel fijn te hebben met gezelligheid, spelletjes, borrels en lekker eten? Dan is dit een fijne plek. Hier pak je je rust als je daar zin in hebt en zet je op z’n tijd de bloemetjes buiten.

6. Een middagje wellness

In ons hotel zit een kleine sauna. Hier kun je met vier personen in. Toch lekker, dat het kan. Maar eerlijk is eerlijk: de kans dat de sauna bezet is, is best groot.

Een stukje verderop (tien minuutjes rijden) in St. Anton zit een heerlijke wellness: Arlberg Wellcom. Na een paar dagen intensief skiën of boarden en ongetwijfeld de nodige gezellige avonden en nachten is het natuurlijk heerlijk om hier de spiertjes even de welverdiende rust te gunnen.

7. Onvergetelijk: het maanlandschap van de Rüfikopf

Elke dag begeleiden onze ski-safarigidsen jou door de mooiste pistes van Ski Arlberg. Eén etappe zul je niet snel vergeten. Als je door het landschap van de Rüfikopf skiet, besef je je dat je in een hele bijzondere omgeving bent.

Een beetje sciencefiction. Maanlandschappen en prachtige vergezichten. Een tocht die je wel eens altijd bij zou kunnen blijven.

Arlberg ski
Ski door de meest prachtige landschappen.

Kan jij ook niet langer wachten om met een gelijkgestemden gaan wintersporten in St. Christoph? Bekijk dan nu welke reizen nog beschikbaar zijn en boek snel jouw plekje.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren