Afbeelding voor
Afbeelding voor

Meet the Crew: Oerol 2022

Wie gaat jouw Oerol reis begeleiden?

Maak kennis met onze Oerol-toppers

Het is bij uitstek één van de meest unieke reizen die we organiseren: Oerol. 4 dagen lang genieten van kunst, cultuur, leuke feestjes en met andere Vibers verblijven op een prachtige zeilboot.

Onze reisleiding wordt altijd met veel zorg voor onze reizen geselecteerd. Onze crew gaat altijd met veel plezier op pad, we noemen het niet voor niets #deleukstebijbaanvannederland.

Maar wie zijn de toppers die ervoor gaan zorgen dat alles goed verloopt? Wie vormt onze Oerol crew? We stellen ze graag even aan je voor.

Single events oerol singlereis

Marieke

9 juni, leeftijdsgroep 35-55 jaar

Eerder dit jaar is Marieke voor het eerst mee geweest als crewlid, maar wist met haar enthousiasme een plekje bij de Oerol crew te bemachtigen. Naar eigen zeggen is Terschelling haar (tweede) thuis, dus je kunt begrijpen dat Marieke staat te springen om hier met een groep Vibers heen te gaan.

We hebben Marieke trouwens geïnterviewd over haar ervaringen met Oerol. Ben je benieuwd wat haar ervaringen waren?

Cover voor

Afke

9 juni, leeftijdsgroep 40-59 jaar

Afke is als reisleider al jarenlang betrokken bij VillaVibes en heeft ongeveer elk type reis wel meegemaakt: TennisVibes, SnowVibes, BeachVibes, Hike & Bike en nog veel meer.

Ze kijkt ernaar uit om met een groep Vibers aan boord te stappen van onze klipper. Afgelopen weken was ze al druk in de weer met het programma en de kaartverkoop. Dat is precies waar Afke voor staat: je hebt niet alleen een fijn mens aan boord, maar je weet ook zeker dat alles goed geregeld is.

Cover voor

Boukje

12-15 juni, leeftijdsgroep 30-49 jaar

Wie Boukje zegt, zegt Oerol. Deze enorme Oerol fanaat is er altijd als eerste bij om zich aan te melden als crewlid voor dit gezellige en unieke festival.

Daarnaast is ze al regelmatig meegegaan met onze weekenden en heeft ze een aantal strandvakanties georganiseerd. Deze gezellige Brabantse maakt er altijd wel een feestje van.

Cover voor

Ireen

12-15 juni, leeftijdsgroep 50-69 jaar

Ireen is groot fan van Oerol en werkt het liefst samen met Boukje. Komt goed uit dus, dat ze tegelijkertijd op Terschelling zitten.

Tevens is Ireen een van de meest geliefde reisleiders onder onze Vibers en trekt ze verrassend vaak de lolbroek aan. Dat gaat overigens niet ten koste van haar zorgzame blik: zit iemand van de groep wat minder in zijn/haar vel, dan spot Ireen dit direct en zoekt ze naar een passende oplossing.

Cover voor

Roy

16-19 juni, leeftijdsgroep 25-45 jaar

Roy heeft in het verleden al voor diverse theaters gewerkt. Je kunt dus wel zeggen dat cultuur en theater er bij hem aardig ingebakken zit. Een inkoppertje dus, dat hij één van onze Oerol reizen begeleidt.

Hij is overigens de vrolijkheid zelve en zijn schaterlach is vaak nog tot ver achter de duinen te horen. Eén ding is zeker: met Roy als reisleider ga je een toptijd beleven.

Cover voor

Trienke

16-19 juni, leeftijdsgroep 40-59 jaar

Als je dacht dat de aanstekelijke lach van Roy niet te overtreffen was, dan heb je het mis. Trienke doet er gerust nog een schepje bovenop.

Deze stuiterbal met de energie van 10 reisleiders bij elkaar gaat al een behoorlijke tijd voor ons op pad. Of het nou lekker fietsen in de bergen tijdens onze Hike & Bike reizen is of een weekje wintersport: Trienke maakt er wat van.

Cover voor

De Chef-koks van VillaVibes

Tijdens jouw verblijf op Oerol maak je gebruik van de all-inclusive-boot-formule. Dat houdt in: een heerlijk, vers bereid ontbijtje, lunchpakketje, lekker diner en onbeperkte drankjes.

Dit jaar gaan Jessica, Rein, Dirk, Lennart mee als koks tijdens onze Oerol reis. Ze gaan regelmatig met ons op pad en krijgen vaak lovende reacties, dus met jouw smaakpapillen komt het wel goed.

Heb jij jouw plekje voor Oerol al geboekt? 
Ga jij al mee naar dit gezellige festival, of wil je graag mee maar heb je nog niet geboekt? We hebben nog een paar plekjes vrij!

Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor
Cover voor

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

hoe villavibes is opgericht
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren