Top 6 van SnowVibes Zell am See Top 6 van SnowVibes Zell am See

Avatar van Harold Blanken
Door: Harold Blanken
Leestijd: 6 minuten
Afbeelding voor Top 6 van SnowVibes Zell am See
Afbeelding voor Top 6 van SnowVibes Zell am See
Afbeelding voor Top 6 van SnowVibes Zell am See

In maart is het zover! Ons wintersport-event in Zell am See. Hier gaan we de Vibes optimaal laten stromen. Ooit deden we iets vergelijkbaars in Passo Tonale en daar wordt nog altijd over gesproken. Nu gaan we weer… en nu nóg een stukje beter. 170 van de 250 gasten hebben inmiddels al geboekt. Mocht jij nog twijfelen? Dit is waarom het een week wordt om nooit meer te vergeten…

We stuurden Roy & Joost alvast vooruit om de laatste puntjes op de organisatorische i te zetten. Ze kwamen stuiterend van enthousiasme terug met deze top 6:

1. Intimiteit van je eigen groep, gezelligheid van dorp vol VillaVibers
Met totaal 250 singles barst Zell am See straks van de Vibes. Overal kom je VillaVibers tegen. En iedereen vindt het gezellig om een praatje te maken. Maar is 250 VillaVibers niet wat veel, horen we je denken? Nee. Jouw eigen groep bestaat namelijk uit maar 50 Vibers van ongeveer jouw leeftijd.

Haak aan bij onze ski-safari’s

Tijdens de ski-safari’s ga je samen met hen op pad, ga je lekker lunchen en avondeten en regelmatig proosten jullie samen tijdens jullie eigen feestjes.

Van de andere 200 Vibers ga je genieten tijdens onze eigen après-ski feesten. En je komt ze ook regelmatig tegen in ons hotel ‘Der Waldhof’. Hierdoor ben je dus gegarandeerd van de intimiteit van je eigen groep, en de gezelligheid van een dorp vol Vibers. Perfect ?

2. Skigebied met liefst 407 km.
In het skigebied van Zell am See vind je genoeg variatie. Er lopen verschillende mooie blauwe en rode pistes aan beide kanten van de berg. Wij vonden ze opvallend breed. De echte cracks kunnen hun lol op bij de verschillende zwarte afdalingen (Nr. 14 is een aanrader!). Je kijkt eigenlijk continu uit op het meer in het dal. Hier zullen een hoop mooie Insta-plaatjes worden geschoten. (Roy en Joost maakten alvast deze piste-video voor je)

Wat een uitzicht hé?

Daarnaast liggen we ook dichtbij het skigebied van Saalbach/Hinterglemm. Met onze eigen touringcars brengen we je een paar keer per week naar dit gebied. Qua skiën kun je deze week dus tochten maken in het gebied Zell am See/Kaprun (137 km.) en Saalbach/Hinterglemm/Fieberbrunn (270 km.). Je krijgt van ons een skipas die in beide gebieden geldig is. Bij elkaar dus maar liefst 407 km. skiplezier.

3. Pool party in de sneeuw
Een van de hoogtepunten deze wintersportweek wordt de pool party bij hotel Der Waldhof. Zie je het al voor je? De heldere sterren aan de hemel en de fakkels rond het zwembad zorgen voor een magische verlichting. Het decor wordt helemaal sprookjesachtig door de damp die van het 35-graden warme water omhoog stijgt. Onze DJ draait de lekkerste hits. Er wordt gedanst op de kant en gespetterd in het warme water.  Dit zijn de momenten waar het om draait.

Feest jij straks mee bij onze Pool party?

Natuurlijk zijn de Vibers in Zum Hirschen ook van harte welkom. Net als allerlei opblaasdieren. Vergeet je unicorn of flamingo dus niet! Wil je weten hoe dit er straks uit ziet? Joost geeft je in dit filmpje alvast een voorproefje.

4. Exclusieve après-ski bij Rudi (Schmittental)
Rudi is een begrip in Zell am See. Dit is dé horecaman van het dorp. Hij bezit niet alleen de K1 en de Insider Bar, maar hij heeft samen met zijn vrouw ook een klein pension net buiten het centrum (op 200 meter lopen van Der Waldhof). Op zijn terras gaan we drie keer een mega après ski feest organiseren. Wij zorgen voor afwisselende thema’s, jij voor het feestje!

Exclusieve VillaVibes apres-ski

Wat kun je verwachten? We gaan nog niet alles verklappen. Maar een silent-disco apres-ski zal zeker niet ontbreken. Zie je het al voor je? 250 Vibers swingend met hun koptelefoons op. Dit wordt gaaf.  Bekijk deze video en je krijgt alvast een beeld.

5. Ontspannen in Zell am See
De mooie dorpskern met de smalle straatjes, de vele kroegen en het leuke dorpsplein: het centrum van Zell am See is super sfeervol. In het stadspark heb je een prachtig uitzicht op het meer. Hier kun je wandelen tussen de besneeuwde bomen en we organiseren zelfs een yogasessie in de sneeuw.

Zowel Der Waldhof als Zum Hirschen heeft een heerlijk wellness gedeelte. Speciaal voor ons blijft de wellness in Der Waldhof op enkele dagen tot 22.00 uur open ipv 20.00. Ideaal om even helemaal bij te komen. Niewsgierig naar de sauna van Der Waldhof? In deze video geeft Roy je alvast een rondleiding.

6. Tal van andere activiteiten
In Zell am See zijn nog tal van andere activiteiten die je kunt ondernemen samen met een groepje Vibers. Heb je altijd al eens willen paragliden? Of rodelen op de langste sleebaan van Europa? Veel is mogelijk. Leg het plan voor aan je reisleider en hij/zij wijst je de weg.

Wil je trouwens weten welke reisleiders meegaan naar Zell am See? Bekijk ze hier. We kunnen alvast verklappen dat zij ook al heel lang naar deze week uitkijken.

In de meeste leeftijdscategorieën zijn we al bij de laatste plekken aanbeland. Bekijk hier waar we nog wel plek hebben. Twijfel je om mee te gaan? Bel ons gerust even op. Roy en Joost beantwoorden je vragen graag.

0 reacties

Geef een reactie

CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren