single reizen HBO/WO

WAT IS HET?

HOTEL

DUIKPAKKET

UITRUSTING

KOSTEN

BOEKEN

SINGLE DUIKVAKANTIES VAN VILLAVIBES

PRIJS

 

Alle vermelde prijzen zijn excl. € 20 boekingskosten

Bij onze single duikvakanties ben je een week op pad met 20 tot 40 andere hoger opgeleide single duikers. We kiezen duikgebieden waar veel te zien is en waar het klimaat aangenaam is. Een deel heeft nog nooit gedoken en komt om z'n duikbrevet (PADI) te halen. Een ander deel is ervaren tot zeer ervaren en kiest ons duikpakket. Soms combineren we de DiveVibes met een KiteVibes. Reden: nóg meer vibes in de avonduren!

 

Voor ervaren duikers en beginners

De duikgebieden van Egypte zijn een van de mooiste onderwatergebieden ter wereld. De diversiteit aan vissen en koraal is enorm en in het warmet water, met een zicht van meer dan 20 meter, kun je fantastische duiken maken. El Gouna is helemaal fantastisch met nog relatief ongeschonden riffen. Ook is de kans groot dat je er dolfijnen gaat zien. Beginners doen hun PADI deels in het zwembad, deels vanaf een boot. Ervaren duikers maken per dag twee bootduiken. In totaal zijn dat tien duiken.

Eerstvolgende DiveVibes-edities

groeps-grootte

REIS

DATUM

MANNEN       VROUWEN

LEEFTIJD

40

Duiken

November 2015

Plaats

Plaats

 

25-49

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

BIJ ONZE SINGLE DUIKVAKANTIES

DRAAIT ALLES OM DE VIBES

 

HOTEL: OCEAN VIEW EL GOUNA****

Het hotel waar wij zitten tijdens deze editie van DiveVibes/KiteVibes is er zo eentje waar wij gek op zijn. Alleen toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. Niet kindvriendelijk dus, maar des te vriendelijker voor volwassenen. Genoeg 1-persoons kamers, gratis WIFI, leuke barretjes in het hotel en een ongelooflijk relaxte sfeer. Het hotel beschikt over een privé strand dat te bereiken is met een gratis pendelboot. Als je écht een goede indruk wilt krijgen van dit hotel, lees dan de vele recensies die je vindt op Zoover.

VEEL MENSEN LEREN BIJ ONS DUIKEN EN HEBBEN ER EEN LEVENSLANGE HOBBY BIJ

DUIKPAKKET: LEREN DUIKEN (PADI)

Wie wil leren duiken en z'n PADI wil halen, kan geweldig terecht bij DiveVibes. De PADI Open Water Cursus duurt vier dagen. Twee dagen in het duikcentrum voor de theorielessen en de zwembad lessen, en twee dagen op de boot voor de vier open water duiken. Kijk hier voor een kostenoverzicht.

 

Duikpakket: 10 bootduiken

Easy Divers organiseert dag Daily Diving, 2 duiken per dag. De riffen rondom El Gouna zijn prachtig, de meest noordelijke duikplaatsen die we aandoen worden normaal gesproken alleen bedoken tijdens safari's, en omdat dit gebied nog veel minder bedoken is dan andere plaatsen in de Rode Zee is het koraal nog van een adembenemende kwaliteit. En natuurlijk zijn er de dolfijnen!

 

PADI Advanced

De PADI Advanced Open Water Cursus duurt 2 dagen. In deze 2 dagen maak je 5 duiken.

Er zijn twee verplichte duiken, de diepe duik en de onderwaternavigatie duik.  De andere 3 duiken kun je samen met je instructeur kiezen uit een tal van duiken. Wij raden altijd aan om te starten met een gewone dag duiken allereerst om hier aan de omgeving  en spullen te wennen en weer in het water te zijn.

 

Duikschool

Voor deze DiveVibes-editie hebben we de duikschool 'Easy Divers Academy' gekozen. Easy Divers staat bekend om z'n hoge niveau van kwaliteit, veiligheid en bescherming van het milieu. Zij zijn een PADI 5 Stars Instructor Development Dive Resort en bieden het hele scala aan duikopleidingen aan.

 

EEN PRACHTIGE ONDERWATERWERELD. MAAR DE AVONDEN ZIJN NET ZO BOEIEND

UITRUSTING/BAGAGE

Vaak hebben duikers hun eigen uitrusting. Daarom is de huur van de duikuitrusting bij het 10-duikenpakket niet inbegrepen. De huur van een volledige duikuitrusting kost € 95 per week (ter plekke te regelen en betalen). Beginners die een PADI-cursus doen, hebben hun uitrusting wel bij de prijs inbegrepen. Qua bagage mag je max. 20 kg. meenemen. Daarnaast ook nog eens 6 kg. handbagage. Voor extra kilo's betaal je € 7 per kg. tot een max. van totaal 30 kg.

 

JE KIJKT JE OGEN UIT

KOSTENOVERZICHT

BOEK deze reis

Basispakket € 829 all in

Basispakket = verblijf 7 overnachtingen o.b.v. all inclusive Hotel Ocean View + vlucht Amsterdam - Hurghada + transfers luchthaven - hotel + deelname groepsactiviteiten)- > kan geboekt worden voor wie af en toe een duik wil maken of af en toe wil kitesurfen (of andere dingen doen).*

 

Pakket 10 duiken: € 1049 all in

Inclusief basispakket + 10 bootduiken + lunches op de boot tijdens duiken + 12 L tanks lucht + gewichten + transfers van/naar hotel. Excl. taxen boot/duiken (5 x € 7) = € 35.*

 

Pakket PADI: € 1179

Inclusief: basispakket + PADI Open Water cursus (=2 dagen in het duikcentrum voor de theorie lessen en de zwembad lessen en 2 dagen op de boot voor vier open water duiken), lunches op boot bij open water duiken, complete duikuitrusting

Exclusief taxen bootduiken (2 x € 7 = € 14), brevet à € 40, en logboek à € 6

Pakket PADI Advanced: € 1095

Inclusief basispakket + 2-daagse cursus en lunches op boot bij deze open water duiken.

Exclusief overige duiken, taxen bootduiken, brevet à € 40 en manual € 45.-

 

* Excl. kosten visum Egypte à € 27,50 eb boekingskosten à € 20

 

Kosten materiaalhuur

Duikuitrusting:  per dag € 26. Duikuitrusting voor 5 dagen € 95

Bij PADI zit uitrusting bij prijs inbegrepen

 

Kosten 'losse' duiken

1 dag met 2 bootduiken € 60